Kohteet
Messeniuksenkatu 7 B, Taka-Töölö, Helsinki

Kerrostalo | 49,0 m² | Velaton myyntihinta 375 000 €

2h, kk, kh


Ihanaa töölöläistunnelmaa läpitalon kaksiossa. Asuntoa on kolmisen vuotta sitten remontoitu hienosti, mm. kylpyhuone on täysin uudistettu ja huoneisiin on asennettu tyylikäs lautalattia. Korkeat ja valoisat huoneet antavat miellyttävää tilan tuntua. Olohuoneen ikkunat aukeavat Messeniuksenkadun rauhalliselle katuosuudelle, makuuhuone puolestaan sijaitsee keidasmaisen sisäpihan puolella.

Kohteen sivulle »


Nuijamiestentie 30 D, Pohjois-Haaga, Helsinki

Kerrostalo | 52,0 m² | Velaton myyntihinta 269 000 €

2h, k, kh, parveke


SIISTI KAKSIO KAIKKI ISOT REMONTIT LÄPIKÄYNEESSA TALOYHTIÖSSÄ. Valoisa läpitalon asunto on pohjaratkaisultaan selkeä ja tuntuu neliöitään suuremmalta.

Taloyhtiössä on taitavasti ajoitettu peruskorjausten toteutukset. Niinpä 2010-luvulla on tehty mm. LVIS-saneeraus perinteisellä tavalla, rapattu julkisivu ja uusittu vesikatto sekä salaoja- ja sadevesijärjestelmä. Myös huoneistojen parvekkeet, parvekeovet ja ikkunat on uusittu.

Kohteen sivulle »


Karpalokuja 6, Kurkimäki, Helsinki

Luhtitalo | 90,0 m² | Velaton myyntihinta 239 000 €

4h, k, 2kph, parveke


Tämä luhtitalossa sijaitseva asunto toimii luonnostaan isommankin perheen kotina, mutta se soveltuu mainiosti myös sijoituskohteeksi, esim. neljän opiskelijan vuokra-asunnoksi. Huoneet on onnistuneesti sijoitettu kahteen kerrokseen, joissa kummassakin on oma kylpyhuone arjen toimia helpottamassa.
Taloyhtiö on hyvässä kunnossa niin taloutensa kuin rakennustensakin puolesta. Viihtyisä ja turvallinen pihamaa on rakennettu erityisesti lapsia ajatellen. Talo sijaitsee vehreässä ympäristössä, aivan Kurkimäenpuiston kupeessa

Kohteen sivulle »


Timalantie 44-, Sunnanvik, Siuntio

Omakotitontti | 5.000 m² | Myyntihinta 110 000 €


Tarjolla on kaksi reilun 5.000 m² suuruista määräalaa, à 110.000 €. Kumpikin rakennuspaikka sijaitsee hienossa ympäristössä korkean kallion laella. Rakennusoikeus on 10 % pinta-alasta, mikä mahdollistaa todella hulppeiden omakotitalojen rakentamisen.

Rakennuspaikoilla on tehty valmiiksi mittavat maanrakennustyöt. Kallion päältä on eloperäinen aines kuorittu pois ja täyttöihin on käytetty louhetta ja mursketta. Istutusalueille on ajettu kasvualustaksi sopivaa silttimaata, ja pohjoisemman rakennuspaikan luonnonkivimuuri on tehty vanhoista käsinhakatuista rakennuskivistä. Kummallakin rakennuspaikalla on huomioitu, että lokakaivojen sijoittaminen ei edellytä louhintaa.

Kohteen sivulle »