Kohteet
Päätie 29 A, Kaitalahti, Helsinki

Paritalo | 89,5 m² | Velaton myyntihinta 589 000 €

3 h, k, s, 2 kph, työh / var, lasitettu terassi


Tyylikäs paritalohuoneisto suositulla Kaitalahden pientaloalueella.

Asunnon laadukkaat pintamateriaalit on valittu hyvällä maulla. Alakerrassa sijaitsevat avokeittiö, olohuone ja saunaosasto sekä työhuoneeksi muutettu lämmin varasto. Olohuoneen jatkeena on upea lasitettu terassi ja sieltä edelleen käynti helppohoitoiselle pikku pihalle. Yläkerrassa ovat makuuhuoneet, toinen kylpyhuone ja parveke.

Kuuden asunnon osakeyhtiötä hoidetaan hyvin ja asumiskustannukset ovat maltilliset.

Kohteen sivulle »


Päätie 21 B, Kaitalahti, Helsinki

Paritalo | 102 + 19 m² | Velaton myyntihinta 535 000 €

4h, k, työh/vh, s, khh, kph, erill.wc, + at (varasto)


Hieno 1-kerroksinen paritalohuoneisto vanhassa Kaitalahdessa, Kruunuvuoren lähivirkistysalueen kupeessa.

Valoisassa asunnossa on ikkunoita kolmeen suuntaan, ja maisemaa hallitsevat vehreä luonto sekä asunnon kaksi pensasaidattua pihaa. Huoneisto on siistissä kunnossa, joskin alkuperäisessä kuosissaan.
Taloyhtiötä hoidetaan asianmukaisesti, ja asumiskustannukset ovat varsin maltilliset.

Kaitalahti sijaitsee keskellä ainutlaatuisen hienoja ulkoilumaastoja, ja merenranta-alueet ovat merkittävä osa asuinympäristöä. Ja veneilijät, ohoi! Paikallisen venekerhon ylläpitämästä venesatamasta on mahdollisuus hakea laituripaikkaa.

Kohteen sivulle »


Marinportti 2 H, Kivenlahti, Espoo

Kerrostalo | 27 m² | Velaton myyntihinta 189 000 €

1h, kt, kph, parveke


Meri, metro ja motari; siinä asumista tukevat puitteet menevälle ihmiselle.

Lähes uutuuttaan hohtava merinäköalallinen yksiö v. 2022 valmistuneesta yhtiöstä Marinsataman kupeessa. Marinrannan korttelissa taloyhtiöiden asukkailla on käytettävissään upeat yhteiset tilat: saunat, monikäyttötilat, kuntoiluhuone, pesula, smartpost-piste, urheiluvälineiden huoltotila jne.

Kohteen sivulle »


Runeberginkatu 36 B, Taka-Töölö, Helsinki

Kerrostalo | 24 m² | Tarjouskaupan velaton lähtöhinta 199 000 €

1h, kk, kph


Parasta kaupunkiasumista Töölön sydämessä.

Neljännen kerroksen yksiö sijaitsee rauhallisen sisäpihan puolella ja luonnonvalo pääsee sen länsi-ikkunoista kauniisti sisään. Asunto on remontoitu katosta lattiaan, ja keittokomero sekä kylpyhuone on täysin uusittu v. 2017. Taloyhtiötä hoidetaan hyvin: peruskorjauksia on viisaasti jaksotettu menneille ja tuleville vuosille.

Kohteen sivulle »


Kulmavuorenkatu 2 C, Sörnäinen, Helsinki

Kerrostalo | 51,5 m² | Tarjouskaupan velaton lähtöhinta 250 000 €

2h, kk, kph


Siisti kaksio hissitalon 4/8 kerroksessa. Asunnon huoneet ovat avarat, ja niiden ikkunoista avautuu näkymät korttelin sisäpihoille. Keittokomero on yllättävän tilava kaappeineen ja laskupintoineen. Kaappeja on mukavasti eteisessä sekä makuuhuoneessa; viimeksi mainitussa myös vaatehuone. Kylpyhuoneessa on suihku sekä paikka pyykinpesukoneelle.

Kohteen sivulle »

Friisinkuja 3, Friisilä, Espoo

Omakotitontti | 1 352 m² | Velaton myyntihinta 480 000 €


Hieno rinnetontti Friisilän rauhallisella pientaloalueella. Tontille voi rakentaa kaksi 2-kerroksista asuinrakennusta, á 169 k-m², ja tontin voi jakaa rakennettaviksi määräosiksi tai sen voi lohkoa kahdeksi itsenäiseksi kiinteistöksi.

Kiinteistöllä nyt sijaitseva asuintalo ja kylmä talousrakennus ovat purkukuntoisia.

Ostaja vastaa tontin mahdollisesta lohkomisesta ja purku-/rakennuslupien hakemisesta.

Kohteen sivulle »


Timalantie 44-, Sunnanvik, Siuntio

Omakotitontti | 5 000 m² | Myyntihinta 110 000 €


Tarjolla on kaksi reilun 5 000 m² suuruista määräalaa, à 110.000 €. Kumpikin rakennuspaikka sijaitsee hienossa ympäristössä korkean kallion laella. Rakennusoikeus on 10 % pinta-alasta, mikä mahdollistaa todella hulppeiden omakotitalojen rakentamisen.

Rakennuspaikoilla on tehty valmiiksi mittavat maanrakennustyöt. Kallion päältä on eloperäinen aines kuorittu pois ja täyttöihin on käytetty louhetta ja mursketta. Istutusalueille on ajettu kasvualustaksi sopivaa silttimaata, ja pohjoisemman rakennuspaikan luonnonkivimuuri on tehty vanhoista käsinhakatuista rakennuskivistä. Kummallakin rakennuspaikalla on huomioitu, että lokakaivojen sijoittaminen ei edellytä louhintaa.

Kohteen sivulle »